AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini gözlerinden öpmek

Kahve falında birini gözlerinden öpmek

Kahve falında birini gözlerinden öpmek gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına, hasret çekileceğine, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, eksiklerinin farkına varacağına, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, azmi ve hırsı sayesinde istediği kariyere sahip olacağına, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine ve bu durumdan ötürü çok büyük başarılar elde edeceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında birini gözlerinden öpmek gördüyseniz:

  • Sizi yapmaktan hoşlanmadığınız şeyler yapmaya zorlayan kişiler olabilir.

Kahve falında birini gözlerinden öpmek başka projeler içinde yer alarak atılımlarını artıracağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gözü öpmek işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına ve kaderinin yüzüne güleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini gözünden öpmek gönül işlerinde üzüntüler yaşanacağına, söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve fal sahibinin emeklerinin boşa gideceğine inanılır.

Kahve falında gözlerden öpmek bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, saygı göreceği gibi, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına inanılır.

Kahve falında mavi gözlü bebek öpmek arkadaşları ile birlikte hayır sağlayacak bir yola çıkacağına, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına rivayet eder.

Kahve falında gözlerinden öpmek ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, ahireti unutup dünyaya yaklaşmaya işarettir.

Kahve falında gözünden öpmek çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, kendisinden hayır beklenemeyen dosta yorulmaktadır.

Kahve falında gözleri öpmek büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine ve mutlu olacağına, tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir