AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözlerinden öpmek

Kahve falında gözlerinden öpmek

Kahve falında gözlerinden öpmek işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine, büyük hatalar yapacağına, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve maddi açıdan çok büyük kazançlar elde edileceğine, yeni yollara girileceğine, zorlanacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, âlim kişiler arasına gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gözlerinden öpmek gördüyseniz:

  • Maddi konularda hesapsız davranmamaya daima özen gösterin, sonuçlar çok farklı olabilir.

Kahve falında gözleri öpmek yaptığı işte sivrileceğine, hastalıklarının biteceğine, borçlarının da kapanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini gözünden öpmek deyim yerindeyse insanların nutkunun tutulmasına sebep olacak bir işe imza atılacağına, ağız tadından ve neşesinden de olacağına yorulur.

Kahve falında birinin gözünden öpmek karşısına kalbini çarptıracak, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına ve güzel günler göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mavi gözlü bebek öpmek atılacak adım sayesinde çok büyük başarı kazanacağına, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına tabir olunur.

Kahve falında birini gözlerinden öpmek tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine ve bundan sonra maddi konulardan daha dikkatli davranacağına rivayet eder.

Kahve falında gözlerden öpmek kişinin psikolojik olarak çok etkilenip bir müddet içine kapanacağına, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında gözlerinden öpmek musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına tabir olunur.

Kahve falında gözü öpmek hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına ve huzurlu günler geçirileceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir