AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözleri öpmek

Kahve falında gözleri öpmek

Kahve falında gözleri öpmek beklenmeyen yerden gelecek yardımlara, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, cebine giren paranın gittikçe azalacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, fırsat ve kazanç kapılarının artacağına, işlerini yoluna koyarak ailece mutlu günler geçireceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, bolluk getirecek bir döneme girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına ama bu sorunun kısa süreli olacağına ve daha sonra işin düzgün bir şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Kahve falında gözleri öpmek gördüyseniz:

  • Durup dururken asabi patlamalar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında birini gözlerinden öpmek her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında gözlerinden öpmek çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, verdiğiniz kararların size fayda yerine zarar getireceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğini gözünden öpmek yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında mavi gözlü bebek öpmek belki hayatında bir daha eline geçmeyecek bir fırsatı değerlendirmeyeceğine, tazeleneceğine alamet eder.

Kahve falında gözünden öpmek kabuslarla dolu geceler geçireceğine, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine alamet eder.

Kahve falında gözlerden öpmek yaşantısının çok daha kolay ve konforlu hale geleceğine, koltuğunun yükseleceğine, gelirinin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gözü öpmek büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, eski sosyal hayatın dışında kalınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin gözünden öpmek güzel ahlakı ve iyi kalbi sayesinde Allah’ın sevgili kulları arasında olacağına, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir