AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözlerden öpmek

Kahve falında gözlerden öpmek

Kahve falında gözlerden öpmek hayatı boyunca hep sevileceğine, saygı göreceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına, zor günlerin geride kalacağına, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve ortak olarak girdiği bir işle ferahlığa çıkacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, sorunlarının geçmişte kalacağına, bazı şeylerin ortaya çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gözlerden öpmek gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla veya ailenizle keyifli zaman geçirebilir, eğlenceli programlar yapabilirsiniz.

Kahve falında birini gözlerinden öpmek herhangi bir sağlık sorunu çekmeyeceğine, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin gözünden öpmek kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine bu sayede de eskisi gibi başarılı işlere imza atacağına, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine işaret eder.

Kahve falında gözleri öpmek hayallerinin gerçekleşeceğine, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mavi gözlü bebek öpmek çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğini gözünden öpmek her türlü kazadan ve beladan uzak olacağına, çok kötü durumlara düşüleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına inanılır.

Kahve falında gözlerinden öpmek maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, gurur verici, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına alamet eder.

Kahve falında gözlerden öpmek bir sebeple bir an önce durumu düzeltmesi gerektiğine ve eğer düzeltmezse yakın bir zaman içinde bazı kötü olaylar yaşayacağına, kısmetlerinin açılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında gözü öpmek maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, sıkıntılı, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir