AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözü öpmek

Kahve falında gözü öpmek

Kahve falında gözü öpmek rakiplerin üzüleceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, hayırlı bir şekilde yeni işlere girileceğine, eşlerin birbirlerinden çok soğuyacaklarına ve bu durumu ortadan kaldırmak için araya giren bazı kişilerin işlerin daha da içinden çıkılmaz bir hal almasına sebep olacağına, sevdiğinin durumunun iyi olduğuna, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, ekmeğinin ve kazancının artacağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine inanılır.

Kahve falında gözü öpmek gördüyseniz:

  • Fark yaratma şansınız var.

Kahve falında sevdiğini gözünden öpmek hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve falı kapatan kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına yorulur.

Kahve falında gözlerinden öpmek hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, sıkıntılı ve sorunlu kişilerin neden olabilecekleri sorunlara karşı hayattan çıkarılacağına delalettir.

Kahve falında birini gözlerinden öpmek sonrasında ise beklenen iyi günlerin geleceğine, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin gözünden öpmek epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, kısmetinin açılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine tabir olunur.

Kahve falında gözlerden öpmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına delalettir.

Kahve falında gözleri öpmek hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, hata yapmaya deva etmesi halinde hem ailesine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine delalet eder.

Kahve falında gözünden öpmek üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, yaşamını daha iyi planlayacağına işaret eder.

Kahve falında mavi gözlü bebek öpmek hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, maddi anlamda hiçbir zaman dara düşmeden yaşanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir