AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuvaletten bir şey çıkarmak

Kahve falında tuvaletten bir şey çıkarmak

Kahve falında tuvaletten bir şey çıkarmak halinin iyi olduğuna, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, hasret çekenlerin birleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, bunu Allah’ın kendisi için sunduğu bir hikmet sayacağına, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine ve sorunların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşturulacağına, zamanının boşa gideceğine ve şansının da kapanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tuvaletten bir şey çıkarmak gördüyseniz:

  • Gerçeklere veya ilk elden bilgilere ağırlık verilmesi gerekiyor.

Kahve falında tuvaletten bir şey çıkarmak ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında karnından bir şey çıkarmak sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, sağlığının yerinde olacağına yorulur.

Kahve falında denizden bir şeyler çıkarmak maddi ve manevi olarak destek göreceğine, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında kulağından bir şey çıkarmak eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, kardeşlerden birinin desteğinin alınacağına yorulur.

Kahve falında dişten bir şey çıkarmak anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, hiç beklenmedik şeyler yapacağına ve toplumda tabir yerindeyse baştan ayağa düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında boğazından bir şey çıkarmak yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gözünden bir şey çıkarmak birikim yapma imkânı elde edeceğine, kısmetinin ve şaşının her zaman yerinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında topraktan bir şey çıkarmak iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir