AnaSayfa / Genel / Kahve falında topraktan bir şey çıkarmak

Kahve falında topraktan bir şey çıkarmak

Kahve falında topraktan bir şey çıkarmak sosyal hayatta falı kapatan kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, yeni iş teklifleri alacağına, gitmediği yerlere gideceğine, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına, kişinin can derdine düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında topraktan bir şey çıkarmak gördüyseniz:

  • Kendinize hangi koşul veya ortamlarda, tam olarak ne yapmak istediğiniz sorusunu sormanız gerekiyor.

Kahve falında topraktan bir şey çıkarmak gücünü ve itibarını geri kazanacağına, günahlarından tövbe eden kişinin dualarının da kabul olacağına işarettir.

Kahve falında karnından bir şey çıkarmak sorunlu bir dönemin başlayacağına, para ve zaman ayıracağına delalet eder.

Kahve falında mezardan bir şey çıkarmak kötü niyetli kimselerle yasalar çerçevesinde hesaplaşacağına, birçok fırsatın elden kaçırılacağına işaret eder.

Kahve falında tuvaletten bir şey çıkarmak edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gözünden bir şey çıkarmak geçim derdinin baş göstermeyeceğine, daha sonra hayalin gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kulağından bir şey çıkarmak aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, gösterilen sabrın tükeneceğine yorulur.

Kahve falında dişten bir şey çıkarmak arzularının yerine geleceğine, kendisini üzen ve kıran şeylerden uzaklaşacağına işarettir.

Kahve falında boğazından bir şey çıkarmak başarılarının ve zaferlerinin artacağına, güzel günler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir