AnaSayfa / Genel / Kahve falında karnından bir şey çıkarmak

Kahve falında karnından bir şey çıkarmak

Kahve falında karnından bir şey çıkarmak çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, tüm hayallerinin çok kısa süre içinde ve zahmetsizde gerçekleşeceğine, hem de inancını tazeleyerek pek çok cami, medrese ve tarihi mekanları gezerek, maneviyatını daha ön planda tutacağına, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, neşeyle geçecek bir döneme, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına delalettir.

Kahve falında karnından bir şey çıkarmak gördüyseniz:

  • İş, ev ya da aile ilişkileriniz ön plana çıkabilir.

Kahve falında karnından bir şey çıkarmak maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gözünden bir şey çıkarmak gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezardan bir şey çıkarmak bol kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına ve sempatik tavırlarla herkesin ilgisinin çekileceğine alamet eder.

Kahve falında kulağından bir şey çıkarmak fena insanlar ile bazı sorunlar yaşanacağına, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine ve bunun doyumsuz hazzını yaşayacağına delalettir.

Kahve falında tuvaletten bir şey çıkarmak çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dişten bir şey çıkarmak çok güzel günler görüleceğine ve en yakın zamanda çok mutlu bir haber alınacağına, iş hayatında herkesin imreneceği bir konuma geleceğine işarettir.

Kahve falında topraktan bir şey çıkarmak enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, bu sayede hep dinç ve genç kalacağına, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine tabir olunur.

Kahve falında denizden bir şeyler çıkarmak kısmetin ve talihin açılacağına, işlerin iyiye gideceğine, canının ve malının garantide olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir