AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizden bir şeyler çıkarmak

Kahve falında denizden bir şeyler çıkarmak

Kahve falında denizden bir şeyler çıkarmak ticarette çok başarılı olup, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, maddi sorumluluklarının artacağına, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, kendisinin de günlerce bunun tedirginliğini yaşayacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, her geçen gün işini çok daha iyi şekilde ifşa etmeyi başaracağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine, güzel bir hayatı olacağına inanılır.

Kahve falında denizden bir şeyler çıkarmak gördüyseniz:

  • Bazı zorluklarla uğraşmak durumunda kalabilir, konsantre sağlamakta güçlük çekebilirsiniz, ilişkinizde beklemediğiniz tartışmalara karşı açık olacaksınız.

Kahve falında denizden bir şeyler çıkarmak girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine ve kendisine ait fikirlerin başkası tarafından kullanılacağına, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dişten bir şey çıkarmak işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, bir daha kopmayacağına delalettir.

Kahve falında boğazından bir şey çıkarmak kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, fikirlerinin can bulacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında tuvaletten bir şey çıkarmak sağlığının yerinde olacağına, dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine delalettir.

Kahve falında topraktan bir şey çıkarmak şansının ve kısmetinin açık olacağına, kişinin kendi ailesinden gelecek bir belaya delalettir.

Kahve falında karnından bir şey çıkarmak kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mezardan bir şey çıkarmak bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, yeni bir eve taşınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gözünden bir şey çıkarmak huzura kavuşacağına, çok zor ve sıkıntılı günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir