AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözün şiştiğini görmek

Kahve falında gözün şiştiğini görmek

Kahve falında gözün şiştiğini görmek özel hayatında da bazı yeni kararlar alacağına, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine ve resmi bir kurumda çok üst kademelerde görev alacağına, kendisini iyi hissedeceğine, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına delalettir.

Kahve falında gözün şiştiğini gördüyseniz:

  • Alelacele seçimler yapmak için kendinizi zorlamamalı, biraz zaman kazanmalısınız.

Kahve falında yüzü gözü şiş görmek eşlerin boşanacağına, ana baba sözü dinlemeye yorulur.

Kahve falında gözleri şiş görmek daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gözlerini şiş görmek kişinin dünya hayatında gerçekleştirmek istediklerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, geçmişten gelen ve kişiye mutluluk veren bir haber sayesinde bir yolculuğa çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında gözlerinin şiştiğini görmek ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, hakkın lütuflarına sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağlamaktan gözlerinin şiştiğini görmek projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, bahtının güzelleşeceğine yorulur.

Kahve falında gözlerini şişmiş görmek evlilerin eşleri ile her günlerinin neşe ve keyif içinde geçeceğine, insanların kendisine her zaman destek olacağına rivayet eder.

Kahve falında sol gözünün şiştiğini görmek bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, yaptıkları şeylerden ötürü fal sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şişmiş göz görmek birçok çalışmaya ve projeye girileceğine, ticaret adamı (kadını) olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir