AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağlamaktan gözlerinin şiştiğini görmek

Kahve falında ağlamaktan gözlerinin şiştiğini görmek

Kahve falında ağlamaktan gözlerinin şiştiğini görmek maneviyata daha çok önem verileceğine, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, kalp kırmaya, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, yapacağı o işi onaylamayacağına, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, falı kapatan kişinin, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, özellikle de maddi anlamda rahatlayacağına rivayet eder.

Kahve falında ağlamaktan gözlerinin şiştiğini gördüyseniz:

  • Ani kararlarınız veya hızlı hareketleriniz diğerleri üzerinde güvensizlik yaratabilir, kararlarınızı sorgulamalarına neden olabilir.

Kahve falında ağlamaktan gözlerinin şiştiğini görmek bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, sağlık sorunu yaşayan bir akrabasının durumunun düzelmesi için elinden gelen her şeyi yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şişmiş göz görmek sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına, sermayesinin boşa gideceğine, işlerinin sarpa saracağına rivayet eder.

Kahve falında gözün şiştiğini görmek isyan edeceğine, kişiye hep umut olacağına işarettir.

Kahve falında gözleri şiş görmek kendisine fırsatlar yaratacağına, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sağ gözünün şiştiğini görmek hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine, hatalarını fark edeceğine ve onları tekrar etmemek için kesin bir karar alacağına delalet eder.

Kahve falında şiş göz görmek sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına, önüne çıkan engellerden yılmayacağına delalettir.

Kahve falında gözlerini şiş görmek iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, uzun zamandan beri yaptığı işinde çok iyi yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gözlerini şişmiş görmek lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir