AnaSayfa / Genel / Kahve falında sol gözünün şiştiğini görmek

Kahve falında sol gözünün şiştiğini görmek

Kahve falında sol gözünün şiştiğini görmek kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine, başarılarının daim olacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, içinin hafifleyeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, düzeninin bozulacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine işarettir.

Kahve falında sol gözünün şiştiğini gördüyseniz:

  • Sağlıkla ilgili konuları ihmal etmeyin.

Kahve falında sol gözünün şiştiğini görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gözlerini şişmiş görmek rızkını kazanacak kadar çalışıp, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, hiç hesapta olmayan bir seyahate delalettir.

Kahve falında şiş göz görmek adını herkese duyuracağına, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şişmiş göz görmek kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, doğru yolu bulacağına, dinde olgunlaşacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında gözlerinin şiştiğini görmek eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına işarettir.

Kahve falında kendi gözünü şiş görmek bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, büyük sorunlar ile başbaşa kalacağına işarettir.

Kahve falında gözü şiş görmek endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, iyiliğe kavuşacağına işarettir.

Kahve falında birinin gözünün şiştiğini görmek yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir