AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözleri şiş görmek

Kahve falında gözleri şiş görmek

Kahve falında gözleri şiş görmek çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, sorunların ve engellerin biteceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, gelirini de büyük oranda arttıracağına, birçok kişiden birlikte çalışma teklifi alınacağına ve en kazançlı olanının kabul edileceğine, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine ve bu yolda kendisini çok rahat ve mutlu bir hayata taşıyacak zenginliğe kavuşacağına, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gözleri şiş gördüyseniz:

  • Sebepsi yere sinirlenmeniz, herşeye kızmanız mümkündür.

Kahve falında birinin gözünün şiştiğini görmek elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gözlerin şiştiğini görmek dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, işlerin ve düzenin bozulacağına ve ortaklıkların biteceğine işarettir.

Kahve falında gözlerinin şiştiğini görmek helal kazanca sahip olunacağına, etraftaki insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına işaret eder.

Kahve falında gözü şiş görmek hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında şiş göz görmek yol göstereceğine, eğitim hayatında başarıların artacağına işarettir.

Kahve falında sol gözünün şiştiğini görmek maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine delalettir.

Kahve falında şişmiş göz görmek aile büyüklerinden birinin desteğinin alınacağına, zorluklarının biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına inanılır.

Kahve falında kendi gözünü şiş görmek çok sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir