AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözlerinin şiştiğini görmek

Kahve falında gözlerinin şiştiğini görmek

Kahve falında gözlerinin şiştiğini görmek mutsuz ve huzursuz olacağına, çok hayırlı ve güzel fırsatlar yakalayacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine, kendisine karşı kurulan kumpaslardan hiçbir zarar görmeden kurtulacağına, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına inanılır.

Kahve falında gözlerinin şiştiğini gördüyseniz:

  • Alacağınız bir haber sizi işiniz hakkında endişelendirebilir.

Kahve falında göz kapağının şiştiğini görmek yaşanan olaylardan ötürü duyduğu üzüntü ve kederin son bulacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve bazı tartışmaların ortasında kalınacağına alamet eder.

Kahve falında gözlerini şiş görmek iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gözlerinin şiştiğini görmek olumlu gelişmelerle karşılaşacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzü gözü şiş görmek yarasını saracağına, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına tabir olunur.

Kahve falında şişmiş göz görmek çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, güzel ve huzurlu günlerin geleceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin gözünün şiştiğini görmek kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine ve hayatını çok kötü bir şekilde etkileyecek olaylar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında sağ gözünün şiştiğini görmek sadık ve zor durumlarda yanında olacak gerçek bir arkadaşa, bir toplulukla beraber hareket edileceğine işaret eder.

Kahve falında gözü şiş görmek işle alakalı konularda karar vermeden önce büyüklerine ve tecrübeli kişilere fikir danışacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakın bir zaman içinde çok başarılı olunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir