AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözlerini şişmiş görmek

Kahve falında gözlerini şişmiş görmek

Kahve falında gözlerini şişmiş görmek büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede ismini herkese duyuracağına, evinin geçiminin zorlaşacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, dertlerine çare bulacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve çok güzel günler geçireceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına rivayet eder.

Kahve falında gözlerini şişmiş gördüyseniz:

  • Kendinizde yapacağınız değişiklikler gerginliğinizin azalmasına yardım edebilir.

Kahve falında şiş göz görmek sırrın kimselere söylenmeyeceğine, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında sol gözünün şiştiğini görmek sevinçli haberlerin geride kalacağına ve üzüntülü bir ruh haline bürünüleceğine, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında göz kapağının şiştiğini görmek sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine ve aşılan engellerin ardından çok beğenilen ve sevilen bir projenin sahibi olunacağına, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine delalet eder.

Kahve falında gözlerini şişmiş görmek sıkıntının günden güne artacağına, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine alamet eder.

Kahve falında gözlerini şiş görmek söz dinleyen ve ailesine hürmet gösteren bir evlat olacağına, bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına işaret eder.

Kahve falında yüzü gözü şiş görmek yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına delalettir.

Kahve falında şişmiş göz görmek büyük paralar kazanacağına, tek başına elde ettiği bu zaferin de doyasıya keyfini yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında gözleri şiş görmek kendisine çeki düzen verirken aynı zamanda kişisel gelişimine katkıda bulunacak işlerle uğraşacağına, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir