AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözlerini şiş görmek

Kahve falında gözlerini şiş görmek

Kahve falında gözlerini şiş görmek cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gözlerini şiş gördüyseniz:

  • Hazırlık yapmak maddi manevi tasarruf anlamına gelebilir.

Kahve falında şişmiş göz görmek elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, maddi ve manevi olarak çok daha iyi bir duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gözü şiş görmek sorunlarının günden güne artacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, iş konusunda atak yapmak için şartların uygun olmadığına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gözlerinin şiştiğini görmek işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, başarılarının düşeceğine, iş hayatının ve aile hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında sol gözünün şiştiğini görmek dertlerin son bulacağına, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında kendi gözünü şiş görmek çok sıkıntılı bu dönemi geçtikten sonra gireceği her işte büyük başarılar kazanacağına, kişinin eline geçecek olan büyük bir fırsata delalettir.

Kahve falında gözlerin şiştiğini görmek endişelerin son bulacağına, zarara uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında sağ gözünün şiştiğini görmek bir sebeple fal sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, sonra da aylarca borç ödemek zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında gözün şiştiğini görmek şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, kişinin rahat edeceğine ve daha kolay bir hayata kavuşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir