AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözü şaşı olmak

Kahve falında gözü şaşı olmak

Kahve falında gözü şaşı olmak ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, çok mutsuz olacağına, hastalanacağına, işini kaybedeceğine, aile hayatında dilediği her şeye en iyi koşullarda sahip olacağına, maddi ve manevi açıdan çok büyük zarara uğrayacağına, kendisine dert edindiği konularda büyük zararlara uğrayacağına, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, şimdiye kadar yaptıkları için çok üzgün ve pişman olduğunu söyleyeceğine delalet eder.

Kahve falında gözü şaşı olmak gördüyseniz:

  • Hafife aldığınız, ertelediğiniz, şu an için uğraşmak istemediğiniz ya da ilgilenmeme kararına vardığınız konular size bazı bedeller ödetebilir ya da ileride daha da karışık şekilde karşınıza çıkabilir.

Kahve falında gözünün şaşı olduğunu görmek zamansız gelecek olan bir haber ile iş ortaklığının bitirileceğine ve çeşitli sorunlarla boğuşmak zorunda kalınacağına, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine ve rahatsızlık yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında kendi gözünü şaşı görmek mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, büyük tartışmaların sonlanacağına rivayet eder.

Kahve falında gözleri şaşı bebek görmek ferahlığa çıkacağına ve hem iş hayatında hem aile hayatında çok iyi ve hayırlı mevkilere geleceğine, etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gözlerini şaşı görmek kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına, bolluğun sürekli olacağına ve geçim derdinin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gözlerinin şaşı olduğunu görmek planlarının gerçekleşeceğine, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına yorulur.

Kahve falında gözünü şaşı görmek mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, sevinçli haberler alacağına ve bol eğlenceli, neşeli ve keyifli günler geçireceğine, iyilik ve güzellik bulacağına işarettir.

Kahve falında gözü şaşı olmak potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, sahip olduklarının kıymetini bileceğine, yaşamının tadını çıkaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gözleri şaşı olmak olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, psikolojik olarak düzeleceğine, çok daha uzun bir ömre sahip olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir