AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözleri şaşı bebek görmek

Kahve falında gözleri şaşı bebek görmek

Kahve falında gözleri şaşı bebek görmek maddi yükümlülüklerinin artacağına, ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, kişinin de içine düşeceği bu tatsız durumdan büyük zarar göreceğine, iş hayatında fal sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu duruma bağlı olarak çok büyük başarılar kazanacağına, stres ve üzüntüye yol açacak bir toplantı yapılacağına, kazancının çoğalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, faydalı şeyler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gözleri şaşı bebek gördüyseniz:

  • Bazı konularda zaman daralıyor ya da hızla hareket edilmesi gerekiyor olabilir.

Kahve falında gözleri şaşı bebek görmek iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, seçeceği eşin ailesiyle de iyi geçineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında şaşı göz görmek sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gözü şaşı görmek sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, fal sahibi bekar ise evlilik fikrinin ailesi tarafından da destek göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gözleri şaşı görmek onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendi gözünü şaşı görmek yeni işlere gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, önemli yol ayrımlarında arkadaşları sayesinde kendisi için en hayırlı olanı seçeceğine rivayet eder.

Kahve falında gözlerin şaşı olduğunu görmek bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında gözlerinin şaşı olduğunu görmek güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine işarettir.

Kahve falında gözünü şaşı görmek hiç bilmediği bir işe gireceğine, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir