AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözlerinin şaşı olduğunu görmek

Kahve falında gözlerinin şaşı olduğunu görmek

Kahve falında gözlerinin şaşı olduğunu görmek her daim temkinli olacağına ve hiç riske girmeyeceğine, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, mal varlığını ve parasını çoğaltacağına, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gözlerinin şaşı olduğunu gördüyseniz:

  • İyimser duygularınızı harekete geçirebilirseniz ilişkinizi koruyabilirsiniz.

Kahve falında gözleri şaşı görmek şöhret ve itibar kazanacağına, karar vermekte güçlük çekeceğine inanılır.

Kahve falında gözlerin şaşı olduğunu görmek sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, yükünün hafifleyeceğine, içinin rahatlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gözlerini şaşı görmek gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine rivayet eder.

Kahve falında gözlerinin şaşı olduğunu görmek iyi konumlara geleceğine, daha huzurlu ve mutlu bir evlilik sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gözleri şaşı bebek görmek duymadığı sözleri duyacağına ve hiç şahit olmadığı bazı gerçeklere tanıklık edeceğine, hayırlı bir iş için sevilen bir kişiden yardım istenmesine rağmen amaca ulaşılamayacağına delalettir.

Kahve falında gözünün şaşı olduğunu görmek başarısız olacağına, kötü günler geçireceğine, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında gözü şaşı görmek güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gözleri şaşı olmak kısmetlerinin her daim açık olacağına, aile huzurunuzun bozulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir