AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözlerini şaşı görmek

Kahve falında gözlerini şaşı görmek

Kahve falında gözlerini şaşı görmek rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, rahata ereceğine, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, borçlarının biteceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, toplumda itibar ve takdir toplayacağına, şans ve kısmet elde edeceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına, şansının açılacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında gözlerini şaşı gördüyseniz:

  • Tanışacağınız yeni kişiler veya çizeceğiniz yön parlak bir geleceğe işaret ediyor.

Kahve falında kendi gözünü şaşı görmek mutsuz ve moralsiz olacağına, olmadık bir sebepten ötürü sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında gözleri şaşı bebek görmek telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine alamet eder.

Kahve falında gözlerinin şaşı olduğunu görmek çok güzel ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına delalet eder.

Kahve falında gözü şaşı görmek en kısa zamanda ayağa kalkacağına, fırsatları önceden görüp kişinin geleceği için çok doğru yatırımlar yapacağına delalettir.

Kahve falında gözlerini şaşı görmek maddi ve manevi zararların sona ereceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, planlarının istediği şekilde işleyeceğine alamet eder.

Kahve falında gözleri şaşı görmek mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, tazeleneceğine ve şifa bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gözünün şaşı olduğunu görmek ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, kazanç elde edeceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gözü şaşı olmak maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, kötü haberler alınacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir