AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözünün şaşı olduğunu görmek

Kahve falında gözünün şaşı olduğunu görmek

Kahve falında gözünün şaşı olduğunu görmek neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, sıkıntıların sona ereceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, bereketin ve karın artacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, bu sayede çok mutlu olacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, evine huzur ve bereketin geleceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalettir.

Kahve falında gözünün şaşı olduğunu gördüyseniz:

  • Olayları akışına bırakın.

Kahve falında gözünün şaşı olduğunu görmek bekârsa da evli bir kadınla birlikte olacağına, kavgaların büyüyeceğine delalettir.

Kahve falında kendi gözünü şaşı görmek elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bu projelerin büyük yöneticilerin dikkatini çekmesi ile çok üst mevkilerde kendisine yer bulacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gözünü şaşı görmek gençliğin verdiği acemiliğini geride bırakacağına, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına inanılır.

Kahve falında gözü şaşı görmek her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, ihanet dolu bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gözü şaşı olmak işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, dertlerin ve sıkıntıların çözüm bulacağına delalet eder.

Kahve falında gözlerinin şaşı olduğunu görmek kişinin evlatlarının artacağına, esenliğe, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına işarettir.

Kahve falında gözlerini şaşı görmek çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, büyük işlere imza atacağına ve sorunları anlayışlı bir şekilde çözeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gözleri şaşı olmak niyetlendiği işlere gireceğine, hayata karşı zayıf davranmayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir