AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözünü şaşı görmek

Kahve falında gözünü şaşı görmek

Kahve falında gözünü şaşı görmek işle ilgili çok doğru ve başarı getirecek kararlar alınacağına, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına, işlerinde birçok sorun yaşadıktan sonra büyük maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekeceğine, borçlarını ödemekte zorlanacağına, bozulan sağlığın düzeleceğine, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, böylece hayata yeniden sarılacağına ve eski güzel günlerine döneceğine, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına işaret eder.

Kahve falında gözünü şaşı gördüyseniz:

  • Keyifsiz konulardan bahsetme eğiliminde olursanız, karşı tarafın isteksizliğini ya da kayıtsızlığını kişisel algılamamanızda fayda var.

Kahve falında şaşı göz görmek şansın da yaver gitmesiyle bambaşka bir hayata kavuşulacağına, çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gözünün şaşı olduğunu görmek mutluluk verici olaylar yaşayacağına, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gözleri şaşı görmek aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, rızkının da çoğalacağına, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında gözü şaşı görmek çok sıkıntılı günler yaşayacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine işarettir.

Kahve falında gözleri şaşı bebek görmek ters giden olayların düzeleceğine, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına işaret eder.

Kahve falında gözünü şaşı görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, sevilen bir kişi sayesinde uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında gözlerinin şaşı olduğunu görmek kimseden yardım almadan veya kimseye el açmadan hayatın tamamlanacağına, dayanışma, barış ve sevgi ortamında bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gözlerin şaşı olduğunu görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, planların ve hesapların tutmayacağın, hayal kırıklığı yaşanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir