AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi gözünü şaşı görmek

Kahve falında kendi gözünü şaşı görmek

Kahve falında kendi gözünü şaşı görmek zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, kırılan kalplerin barışacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, iş yerinde görevini zorla yerine getireceğinden dolayı amirlerinden ikaz alacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, yeni bir ortaklık kurulacağına, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, bilakis malının çoğalacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine delalettir.

Kahve falında kendi gözünü şaşı gördüyseniz:

  • Doğru iletişim için, daha detaycı olunması gerekiyor.

Kahve falında gözleri şaşı olmak kurulu düzeninin devam edeceğine, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gözlerinin şaşı olduğunu görmek aile huzurunu sağlamak için daha çok çaba sarf edeceğine, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına delalet eder.

Kahve falında gözlerini şaşı görmek sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine ve aşılan engellerin ardından çok beğenilen ve sevilen bir projenin sahibi olunacağına, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine işaret eder.

Kahve falında kendi gözünü şaşı görmek kötü düşmana, rahat rahat yaşayacağına, para biriktirebileceğine delalet eder.

Kahve falında gözünü şaşı görmek işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, hayırlı ve dürüst insanlar ile tanışacağına delalettir.

Kahve falında gözlerin şaşı olduğunu görmek askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, aniden evlilik kararı alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gözü şaşı görmek her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına, herkesin istediği bir kariyeri olacağına rivayet eder.

Kahve falında gözleri şaşı görmek zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir