AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabalara çarpmak

Kahve falında arabalara çarpmak

Kahve falında arabalara çarpmak çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, fal sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine, onlara değer vereceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, bahtının da çok parlak olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine işarettir.

Kahve falında arabalara çarpmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir insan tarafından kalbiniz kırılabilir.

Kahve falında başkasının arabasını çarpmak alınan borçların geri ödenemeyeceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında arabayla bir çocuğa çarpmak kendisinin de bundan çok memnun olacağına ve olumlu şekilde etkileneceğine, ekmek ve dünya malı alacağına tabir olunur.

Kahve falında arabayla küçük çocuğa çarpmak toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine, verilecek kötü ve başarısız kararlar yüzünden maddi sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına işaret eder.

Kahve falında arabayla insana çarpmak hane içindeki huzursuz havanın yerini mutluluğa ve sevgiye bırakacağına, başarılı işler sayesinde fal sahibinin her zaman daha çok ve daha az zahmet çekerek kazanacağına delalet eder.

Kahve falında arabayı duvara çarpmak hatalı yollara sapılacağına, işlerini bir türlü toparlayamayacağına alamet eder.

Kahve falında insana arabayla çarpmak şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arabayla direğe çarpmak maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, atılacak adımla birlikte kendisine iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arabayla başka arabaya çarpmak ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir