AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabayla insana çarpmak

Kahve falında arabayla insana çarpmak

Kahve falında arabayla insana çarpmak gönül işlerinden yana hayır bulacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, doyasıya hasret gidereceğine, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, sıkıntıların aşılacağına işarettir.

Kahve falında arabayla insana çarpmak gördüyseniz:

  • İş arkadaşlarınız, meslektaşlarınız ya da yakın çevrenizdeki kişiler önemsiz konular üzerinde anlaşmak amacıyla fazla zaman kaybetme eğiliminde olabilir.

Kahve falında arabayla bir insana çarpmak kavgalara tutuşacaklarına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, ayrıca devlette önemli bir kademede görev alacağına inanılır.

Kahve falında insana arabayla çarpmak diploması ile gurur duyacağı gibi çevresinde de büyük itibar göreceğine, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arabayla insana çarpmak kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, bu performans sayesinde de iş konusunda teklif alınacağına, büyük başarılar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde çok uğraş vermeden kavuşacağına delalettir.

Kahve falında insanlara çarpmak borçlarının ödeneceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine işaret eder.

Kahve falında insana çarpmak sağlıkla ilgili olarak önemli bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, makamının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arabayla bir çocuğa çarpmak ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, yardıma ihtiyaç duyacağına tabir olunur.

Kahve falında arabayla küçük çocuğa çarpmak geleceğinin de çok parlak olacağına, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arabayla bir kadına çarpmak uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına ve sağlıklı bir hayat sürüleceğine, yaşadığı zor günlerin biteceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir