AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabayla direğe çarpmak

Kahve falında arabayla direğe çarpmak

Kahve falında arabayla direğe çarpmak atılacak adımla birlikte çok iyi bir mevkiye giden bir yolun açılacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, fal sahibinin fakirleşeceğine, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, hep daha ileriye gitmek ve en iyisi olmak için ettiği duaların, dileklerin kabul olacağına, ömrünün sonuna kadar okumaya ve öğrenmeye olan hevesini kaybetmeyeceğine, elinin bollaşacağına, geçim derdinin biteceğine, maddi kolaylığa ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arabayla direğe çarpmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişileri ihmal etmeniz veya çok fazla sosyalleşmeniz ilişkilerinizde problemlere neden olabilir.

Kahve falında arabayla direğe çarpmak kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, dinini yaşayacağına, eş, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet eder.

Kahve falında direğe çarpmak zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine yorulur.

Kahve falında beton direk görmek uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine, fırsatların elden kaçacağına delalet eder.

Kahve falında elektrik direğinin yandığını görmek hoş muhabbette olacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gemi direği görmek hasretin ve özlemin biteceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında direk dikmek daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine işaret eder.

Kahve falında direğin yıkıldığını görmek maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına, itibar kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında direk yıkıldığını görmek ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir