AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabayla küçük çocuğa çarpmak

Kahve falında arabayla küçük çocuğa çarpmak

Kahve falında arabayla küçük çocuğa çarpmak kesesinin dolacağına, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, şartlar ne olursa olsun asla yolundan ve hedeflerinden vazgeçmeyeceğine, ailenin büyüyeceğine, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine alamet eder.

Kahve falında arabayla küçük çocuğa çarpmak gördüyseniz:

  • İlerlemek istiyorsanız, olayları akışına bırakmalısınız.

Kahve falında arabayla küçük çocuğa çarpmak uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, fedakârlıklar yapacağına alamet eder.

Kahve falında çocuğuna araba çarpmak maddi durumun orta halli seyir izleyeceğine, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında çocuğa araba çarpmak yaşam şartlarının iyileşeceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına ve büyük bir rahatlığa erileceğine işarettir.

Kahve falında arabayla bir çocuğa çarpmak gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine alamet eder.

Kahve falında küçük çocuğa araba çarptığını görmek ele geçen kazancın pek bereketli olmayacağına, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında arabayla birine çarpmak falı kapatan kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arabayla adama çarpmak eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, kişinin attığı adımların ve beklentilerinin sürekli boşa çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında arabayla eve çarpmak ziraat ve harmandan fayda görmeye, arkadaşlarından, dostlarından, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir