AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabayla başka arabaya çarpmak

Kahve falında arabayla başka arabaya çarpmak

Kahve falında arabayla başka arabaya çarpmak bol muhabbette olacağına, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan fal sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, hayırlı insanlarla karşılaşıp, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, onun tarafından çok sevilip, sayılacağına, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına inanılır.

Kahve falında arabayla başka arabaya çarpmak gördüyseniz:

  • Kendinizi affettirmenizi gerektiren durumlar varsa, çok fazla şeyi ortaya dökmek size zarar verebilir.

Kahve falında arabayla başka arabaya çarpmak aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, lüks şekilde yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında birine araba çarpmak kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine, kazancının sadakası olarak sürekli olarak hayır işi yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arabayla duvara çarpmak sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve fal sahibinin emeklerinin boşa gideceğine işarettir.

Kahve falında arabaya arkadan çarpmak elinin değdiğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arabayla hayvana çarpmak gelecekte kişinin insanlığa faydalı işlerde çalışacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında arabayı çarpmak uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arabayla kadına çarpmak zararlı olabilecek bir işin dikkat edilmesi sayesinde büyük başarı getireceğine ve birçok kişinin ekmek yiyeceği bir kazanç kapısının temellerinin atılacağına, maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine delalet eder.

Kahve falında araba sürüp çarpmak hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, yapılan işte büyük başarı sağlanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir