AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabenin üstüne çıkmak

Kahve falında kabenin üstüne çıkmak

Kahve falında kabenin üstüne çıkmak kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, uzun zamandan sonra daha büyük sıkıntılar yaşayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına ve sıkıntı çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kabenin üstüne çıkmak gördüyseniz:

  • Bir an da kendinizi kendi kendinizi savunmaya ya da yapmak istediklerinizi anlatmaya çalışırken bulabilirsiniz.

Kahve falında kabenin üstüne çıkmak fal sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dünyanın üstüne çıkmak sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, başarılı bir kişi olacağına, iş hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine delalettir.

Kahve falında ev üstüne çıkmak kendisinin ve ailesinin her zaman güven içinde olacağına, onlarla bir araya gelip, hem moral hem de çareler bulacağına rivayet eder.

Kahve falında bina üstüne çıkmak saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evin üstüne kat çıkmak içinin huzurla dolacağına, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında apartmanın üstüne çıkmak önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, tartışmalar yaşanıp aile huzurunun tamamen bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bulutun üstüne çıkmak umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, hak yolunda bir yaşam süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında trenin üstüne çıkmak yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir