AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah kaplı kitap görmek

Kahve falında siyah kaplı kitap görmek

Kahve falında siyah kaplı kitap görmek aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, iş konusunda büyük tecrübeye ve çevreye sahip bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde güzel bir projeye girileceğine ve dertlerin, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, önemli bir makama terfi alacağına, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine, kısmetlerinin zengin, asil kimselerden çıkacağına, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına ve alışkın olduğu yüksek yaşam standartlarının düşeceğine, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına yorulur.

Kahve falında siyah kaplı kitap gördüyseniz:

  • İşle bağlantılı veya bireysel maddi pazarlıklarda şanslar yakalanabilir ya da farklı ufaklı büyüklü fırsatlarla karşılaşılabilir.

Kahve falında siyah kaplı kitap görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine delalettir.

Kahve falında kara kaplı kitap görmek iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına inanılır.

Kahve falında kırmızı kaplı kitap görmek saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine, geç de olsa huzura erileceğine yorulur.

Kahve falında beyaz kaplı kitap görmek aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına ve hasreti çekilen bir akrabayla hasret giderileceğine alamet eder.

Kahve falında kitap kapatmak hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, daha yüksek bir noktaya geleceğine, işinde itibar edineceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kitap kabı görmek mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, sevinçli haberler alacağına ve bol eğlenceli, neşeli ve keyifli günler geçireceğine, bazı adımlar atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mavi kaplı kitap görmek kendisini ve ailesini toparlaması için ne gerekiyorsa yapılacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil kaplı kitap görmek beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir