AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırtı ağrımak

Kahve falında sırtı ağrımak

Kahve falında sırtı ağrımak hayallerindeki eve sahip olacağına, kendisine olan güveninin artacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, bir sebeple bazı tartışmalar yaşanacağına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına işaret eder.

Kahve falında sırtı ağrımak gördüyseniz:

  • Sorunları paylaşın.

Kahve falında sırtı ağrımak çok büyük dertler ile boğuşmak zorunda kalınacağına, işlerinin, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına rivayet eder.

Kahve falında sırtının ağrıdığını görmek doğru yatırımlar yapacağına, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına delalettir.

Kahve falında kulağının ağrıdığını görmek çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında parmağının ağrıdığını görmek sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına işaret eder.

Kahve falında beli ağrımak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi ve sevdiği kişiler ile işlerine büyük etki edecek çalışmalar yapması sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bacaklarının ağrıdığını görmek kendi işinin başına geçeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına işaret eder.

Kahve falında karnın ağrıdığını görmek rahat şekilde yaşayacağına, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında ön dişinin ağrıdığını görmek hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir