AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni gözlük almak

Kahve falında yeni gözlük almak

Kahve falında yeni gözlük almak hayatını zorlaştıran ve artık düğüm haline gelmiş sıkıntıların çözüleceğine, çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, haksızlığa uğranacağına, ekmek ve dünya malı alacağına, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, ekmeğinin çoğalacağına, çok saygın bir kişi olarak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, beyaz ise güzel bir haber alınacağına, kısa sürede kurulu bir düzen sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni gözlük almak gördüyseniz:

  • Hala bazı konular muallakta olsa da, ayağınıza gelen topa vurmanız gerekiyor.

Kahve falında yeni gözlük almak hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, sevdiklerine kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine tabir olunur.

Kahve falında yeni gözlük takmak kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine, yaşadığı kötü olaylardan ötürü uğradığı zararları ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında gözlük dükkanı görmek sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine işarettir.

Kahve falında güneş gözlüğü satın aldığını görmek huzuru bozulan fal sahibinin yanlış adımlar atacağına, çok zor günler geçireceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sarı gözlük görmek iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına delalet eder.

Kahve falında gözlük takmış görmek işlerinin açılacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, kasasının da gittikçe ağırlaşacağına işarettir.

Kahve falında gözlük çalmak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına ve sıkıntı çekeceğine inanılır.

Kahve falında güneş gözlüğü kırılmak fal sahibinin uykusuz ve mutsuz günler geçireceğine, böylece yeni bir hayata adım atılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir