AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah gözlük takmak

Kahve falında siyah gözlük takmak

Kahve falında siyah gözlük takmak amaçlarının da gerçekleşeceğine, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, çok iyi yerlere geleceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, tamamlanmadan kalacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına ve huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine delalettir.

Kahve falında siyah gözlük takmak gördüyseniz:

  • Uyumlu ilişkiler geliştirebilirsiniz.

Kahve falında siyah güneş gözlüğü takmak kendisi için yeni bir yol çizeceğine, hayallerinin yıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah gözlük takmak sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına ve sevineceğine, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında siyah çerçeveli gözlük takmak yeni bir ortama girileceğine, iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kırmızı güneş gözlüğü takmak yatırımlarının kendisine kar getireceğine, olumlu ve güzel gelişmeler kapısının aralanacağına delalet eder.

Kahve falında iki gözlük takmak alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine tabir olunur.

Kahve falında mavi gözlük takmak büyük başarıya ulaşılacağına, kötü günler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında kırmızı gözlük takmak işlerin çığırından çıkacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, huzur ve saadet bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sarı gözlük takmak şeytana uyacağına, maddi ve manevi durumlarının günden güne daha kötü bir hal alacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir