AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözlük tamir ettirmek

Kahve falında gözlük tamir ettirmek

Kahve falında gözlük tamir ettirmek bunun da hayatının lüks, zenginlik, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, uzun zamandır ödeyemediği bir borç nedeniyle sıkıntıya düşeceğine, arkadaştan görülecek faydaya, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına yorulur.

Kahve falında gözlük tamir ettirmek gördüyseniz:

  • Kendiniz gibi veya kendi istediğiniz şekilde davranmanız nedeniyle eleştirilebilirsiniz.

Kahve falında güneş gözlüğü tamir ettirmek dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine işaret eder.

Kahve falında gözlük tamir ettirmek kısmetinin açılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, çok kazançlı bir işe sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gözlük tamir etmek haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski araba tamir ettirmek herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına tabir olunur.

Kahve falında arabayı tamir ettirmek kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına ve ferahlığa ereceğine, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine rivayet eder.

Kahve falında yüzük tamir ettirmek elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bu yüzden çok zor günler geçireceğine, kötü olayları ve sorunları geride bırakacağına yorulur.

Kahve falında ev tamir ettirmek etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına delalet eder.

Kahve falında saat tamir ettirmek çok güzel bir mevkiye geleceğine, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan fal sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir