AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli gözlük görmek

Kahve falında kirli gözlük görmek

Kahve falında kirli gözlük görmek moralinin, keyfinin kaçacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, ayağına gelen şansı tepmeden, doğru adımlar atacağına, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, büyük başarılara imza atacağına, sermayesinin boşa gideceği yatırımlar yapacağına, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren fal sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, büyük bir çaba gösterilmesine rağmen sorunların sürekli artacağına alamet eder.

Kahve falında kirli gözlük gördüyseniz:

  • Kimsenin dikkatini çekmek için harcama yapmak zorunda değilsiniz.

Kahve falında kirli gözlük görmek birlikte çeşitli işlere girileceğine, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine rivayet eder.

Kahve falında güneş gözlük görmek sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde atlatacağına, yaptığı işle ilgili olarak çok hayırlı kararlar vereceğine yorulur.

Kahve falında gözlük kaybetmek çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, kısa süreli bir mutsuzluk ve acı yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gözlüğü takmak hayallerinin gerçekleşeceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine delalettir.

Kahve falında gözlük takan biri görmek kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine işaret eder.

Kahve falında güneş gözlüğü hediye almak refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, mutlu olunacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine alamet eder.

Kahve falında iki gözlük takmak cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, kötü sözler duylacağına rivayet eder.

Kahve falında büyük gözlük takmak şansının ve kısmetinin kapanacağına, oğlu evli ise boşanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir