AnaSayfa / Genel / Kahve falında güneş gözlüğünün kırıldığını görmek

Kahve falında güneş gözlüğünün kırıldığını görmek

Kahve falında güneş gözlüğünün kırıldığını görmek yeteri kadar sağlıklı ve rahat olacak aşamaya yakın bir zamanda geleceğine, evi yoksa ev alacağına, yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine, yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzgün olacağına, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, kendisini bir süre iş, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında güneş gözlüğünün kırıldığını gördüyseniz:

  • Bazı konuların aciliyeti veya önemi konusunda ikna etmek ya da uyarmak istediğiniz kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında güneş gözlüğünün sapının kırıldığını görmek kişinin kazancının artacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında güneş gözlüğü kırıldığını görmek bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında güneş gözlüğü kırılmak çok mutlu ve güleryüzlü bir insan olacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında güneş gözlüğünün kırıldığını görmek maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, kişinin elindekilerinden de olacağına rivayet eder.

Kahve falında güneş gözlüğü taktığını görmek daha güzel ve daha iyi yaşayacağına, adım atarken çok zorlanacağına tabir olunur.

Kahve falında güneş gözlüğünü kaybetmek eğer işsizse iş bulacağına, kısa sürede başarısının artacağına işaret eder.

Kahve falında siyah güneş gözlüğü görmek kötü sözler sarf ederek kalp kırıklığına yol açılacağına, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına ve bu kadar sorun varken daha kötü ve düzensiz bir dönem geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pembe güneş gözlüğü görmek işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir