AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözlük takmış görmek

Kahve falında gözlük takmış görmek

Kahve falında gözlük takmış görmek dertlerinin sona ereceğine ve huzuru bulacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, oldukça büyük bir tehlike geçireceğinize, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına rivayet eder.

Kahve falında gözlük takmış gördüyseniz:

  • Evde yapacağınız yaratıcı değişiklikler büyüyen sorunların çözümüne yardım edebilir.

Kahve falında gözlük takmış görmek sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında gözlük takmayan birini gözlüklü görmek deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına ve bu yüzden neredeyse ortaklığın bozulma aşamasına geleceğine işaret eder.

Kahve falında gözlük takmış birini görmek zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında takma tırnak görmek hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve fal sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında takma dişi elinde görmek ne hastalığın, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında takma dişini kaybetmek işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzük takmayı görmek iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine alamet eder.

Kahve falında uzun takma saç görmek yeni iş kapılarının açılacağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir