AnaSayfa / Genel / Kahve falında takma tırnak görmek

Kahve falında takma tırnak görmek

Kahve falında takma tırnak görmek can sıkıcı haberler işiteceğinize, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, hayatının da kolaylaşacağına, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, gelirinin azalacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına ve uzun süreden beri çok istediği bir mevkiye terfi edileceğine, ticaretin büyüyeceğine, fal sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, büyük atılımlar yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında takma tırnak gördüyseniz:

  • İstediğiniz şeyleri zorlamanız durumunda elde edebilirsiniz.

Kahve falında takma tırnak görmek sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, düzenin kurulacağına, başarının garantileneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında takma tırnak takmak vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, ayrıca devlette önemli bir kademede görev alacağına inanılır.

Kahve falında takma saç kesmek masumluğunu ispat edeceğine, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında takma dişini kaybetmek planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, satışlarının ya da üretiminin artacağına işarettir.

Kahve falında birinin yüzük takmasını görmek yapılan çalışmaların kıskanan kişiler tarafından baltalanmaya çalışılacağına, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine ve uzun süreden beri yapılan bir işte yenilgiye uğranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında takma diş yapmak hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, yeniden hayal kuracak umuda kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında takma saç görmek belalı kişiler nedeniyle hayatının karışacağına, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında takma diş taktırmak rızkın genişleyeceğine, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir