AnaSayfa / Genel / Kahve falında takma dişini kaybetmek

Kahve falında takma dişini kaybetmek

Kahve falında takma dişini kaybetmek kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, her geçen gün daha da kötü olaylar yaşayacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, sıkıntıların, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanılacağına, ancak çok büyük bir zarar görmesine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, yaşam standartlarını yükselteceğine ve maddi imkânlarını arttıracağına işaret eder.

Kahve falında takma dişini kaybetmek gördüyseniz:

  • Ani harcamalardan uzak durun.

Kahve falında takma dişi kaybetmek çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında takma dişini kaybetmek çok fazla zarara sebep olmayacağına, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına yorulur.

Kahve falında başkasının takma dişini görmek gözyaşlarının dineceğine, onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında takma dişi çıkmak bol kazançlı günler geçireceğine, stres atılacak aktiviteler yapılacağına yorulur.

Kahve falında takma dişi elinde görmek yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına, rahatın kaçacağına alamet etmektedir.

Kahve falında takma dişin kırılmasını görmek evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, çok büyük bir aşkı, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına alamet eder.

Kahve falında takma dişi çıkarmak her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, bir sebeple uzak durması gerektiğine ve kendisini kötü olayların içinde huzursuz bir şekilde bulabileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında takma dişi kırılmak kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına ve huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir