AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun takma saç görmek

Kahve falında uzun takma saç görmek

Kahve falında uzun takma saç görmek hayallerine kavuşmaları için gereken şeylerin sağlanacağına, sevilen bir dostu kaybetmeye, çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, şansın yaver gideceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve fal sahibinin zarar edeceğine, evde dinlenmek zorunda olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uzun takma saç gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda bağlandığınız şeylerden açıkça bahsetmeniz neler yapabileceğinizin anlaşılmasını sağlayabilir.

Kahve falında takma uzun saç görmek yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında uzun takma saç görmek birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında takma saç almak iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, takdir toplayacağı ve rütbe alacağı işler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında takma saç kesmek kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına inanılır.

Kahve falında takma saç görmek kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında takma saç taktığını görmek maddi anlamda çok zorlanacağına, diplomalarının artacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında takma saç kullanmak işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, fal sahibinin işlerinin açılacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşının saçını uzun görmek toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir