AnaSayfa / Genel / Kahve falında takma dişi elinde görmek

Kahve falında takma dişi elinde görmek

Kahve falında takma dişi elinde görmek işlerin büyük bir açmaza gireceğine, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, aldığı tüm tedbirlerin boşa çıkacağına, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına, zorlukların yaşanacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, ferahlayacağına, esenleyeceğine, canın ve malının da her zaman güvende olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında takma dişi elinde gördüyseniz:

  • Duygusal ihtiyaçlarınızı görmezden gelmemelisiniz.

Kahve falında takma dişi elinde görmek bazı zor durumlar ile bölünen bir ilişkinin kaldığı yerden devam edeceğine, çalışmaların günden güne daha popüler olacağına alamet eder.

Kahve falında takma dişi kaybetmek sorunların teker teker aşılacağına, rızık eksikliği yaşayacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine inanılır.

Kahve falında takma dişi kırılmak ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında takma dişi görmek geçmişte uğradığı haksızlıklardan dolayı kendisinden af dileyecek insanlara, düşmanlardan uzak, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında takma dişin kırıldığını görmek işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, yapacağı büyük çalışmalar sayesinde çok yüksek mevkilere sahip olacağına inanılır.

Kahve falında takma dişin kırılmasını görmek bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yeni bir yol çizileceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına rivayet eder.

Kahve falında takma dişi çıkarmak ancak fal sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının takma dişini takmak çok rahat ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, kazancının da eksilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir