AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözlük takmış birini görmek

Kahve falında gözlük takmış birini görmek

Kahve falında gözlük takmış birini görmek uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına, yeni mekânlara gireceğine, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, güzel ve doğru işler yapacağına, başarılarını ispat edeceğine, para biriktirebileceğine, kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gözlük takmış birini gördüyseniz:

  • Bozuk gıda maddeleri yüzünden hastalanmaya açıksınız.

Kahve falında gözlük takmış birini görmek büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına tabir olunur.

Kahve falında gözlük takmayan birini gözlüklü görmek ancak atacağı bazı adımlar sayesinde bu sorunlardan kurtulup yaptığı şeyden ötürü büyük pişmanlık yaşayacağına, başarıların artacağına alamet eder.

Kahve falında gözlük takmış görmek de zenginliğe kavuşacağına, bazı sıkıntılarından kurtulmasını sağlayacağına alamet eder.

Kahve falında takma diş düştüğünü görmek sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, hem de sevdiklerinin olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında takma saç görmek hayallerini gerçekleştirme konusunda büyük bir adım atacağına, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında takma diş taktığını görmek rızkın genişleyeceğine, bu sayede fal sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, kişinin tüm hayatının değişeceğine rivayet eder.

Kahve falında takma tırnak takmak yaşam standartlarının ve kazancının artacağına, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına delalet eder.

Kahve falında tak tak ses duymak kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir