AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözlük takmayan birini gözlüklü görmek

Kahve falında gözlük takmayan birini gözlüklü görmek

Kahve falında gözlük takmayan birini gözlüklü görmek ele geçen kazancın günden güne azalacağına, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, ancak sonuçların beklediğinin aksine olumsuz şekilde gelişeceğine, çok doğru ve yapıcı adımlar atacağına, hedeflerin gerçekleşeceğine, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gözlük takmayan birini gözlüklü gördüyseniz:

  • Maddi konularda kendinizi güvenceye almak ya da mevcut yatırımları korumak veya geliştirmek için yeni yöntemler bulabilirsiniz.

Kahve falında gözlük takmayan birini gözlüklü görmek hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, mutlu ve sağlıklı olacağına yorulur.

Kahve falında gözlük takmış birini görmek başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, yılmayacağına ve vazgeçmeyeceğine delalettir.

Kahve falında gözlük takmış görmek zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine ve muradını alacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının takma dişini görmek azalacağına, çok büyük bir proje ortaya koyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında takma dişi elinde görmek içine düşeceği zorluklardan kendisini ancak yine onun kurtaracağına, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında takma saç kullanmak hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına ve sevilen kişiler ile sevinçli ve güzel günler görüleceğine, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birini altın takmış görmek etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, bu yüzden çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, zor zamanların geride kalacağına alamet eder.

Kahve falında takma diş almak uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, bu olaylardan herhangi bir zarara uğramadan kurtulacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir