AnaSayfa / Genel / Kahve falında takma diş almak

Kahve falında takma diş almak

Kahve falında takma diş almak zorlukların kolaylıkla aşılacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine ama daha sonra sevdiği insanlardan birisinin vereceği destek sayesinde problemlerini teker teker çözeceğine ve çok büyük atılımlar yapmak için özgüven kazanacağına, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, kendisine düşmanlık güden ve kin besleyen bazı insanların olduğuna, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, maddi durumunun her zaman çok iyi olacağına, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına alamet eder.

Kahve falında takma diş almak gördüyseniz:

  • Bazı yalanlarla karşılaşmanız olasıdır.

Kahve falında takma dişlerinin döküldüğünü görmek güçlükle elde edilecek başarı, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına delalettir.

Kahve falında takma diş yutmak uzun zamandan beri ödenen borcun aksatılacağına, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında takma diş taktırmak hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve çok sevilip sayılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında takma diş yıkamak ferah bir haneye sahip olunacağına, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında çürük takma diş görmek maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, rakiplerine karşı fark atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında takma diş yapmak ancak yakın bir zaman içinde maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, rahat edeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında takma diş kırılması görmek çok kötü günler yaşayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında takma dişlerin dökülmesini görmek kendisine olan güvenin artacağına, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir