AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini altın takmış görmek

Kahve falında birini altın takmış görmek

Kahve falında birini altın takmış görmek hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, işinden geri kalacağına, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, kişinin her yere yetişmekte zorlanacağına, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına işaret eder.

Kahve falında birini altın takmış gördüyseniz:

  • Sabrınızı kaybetmeden sorunlarınızı sakince anlatabilirseniz sonunda istediğinizi elde edebilirsiniz.

Kahve falında ölünün altın takması görmek fal sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine delalet eder.

Kahve falında altın takmış erkek görmek üzüleceğine, masrafların altında kalacağına, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, bu yardımın gelmesine rağmen çok büyük bir darboğaza girileceğine ve çözüm yolları aranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında takma altın diş görmek maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birini altın takmış görmek işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına ve ailesi ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, dünyevi hayata olan düşkünlük yerine, ahiret inancına göre yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında altın takmış birini görmek elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, zorlukların bir anda biteceğine yorulur.

Kahve falında ölünün takma dişini görmek kazancını iki kat arttıracağına, hanesine huzurun dolacağına inanılır.

Kahve falında takma dişini kaybetmek gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine ve rahatının kaçacağına, mutlu olacağınıza delalet eder.

Kahve falında takma uzun saç görmek sevince ve imrenilecek güzel bir duruma gelmeye, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir