AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının takma dişini görmek

Kahve falında başkasının takma dişini görmek

Kahve falında başkasının takma dişini görmek onun mutlu olmasına vesile olacağına, kişinin tüm hayallerinin yıkılacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, sorunların son bulacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine, çaresiz hallere düşeceğine, en doğru şekilde öğreneceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, yapılan hataların kısa zamanda telafi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasının takma dişini gördüyseniz:

  • Amaçlarınıza ulaşmanızı sağlayabilecek ne varsa işleme koyabilirsiniz.

Kahve falında takma dişin çıktığını görmek uzun zamandan beri üzerinde düşündüğü bir işten ötürü hayırlı kişiler ile irtibat kuracağına, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında takma dişini düşürmek sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, kimsesiz bir çocuğu evlat edinerek büyük bir sevap işleneceğine işarettir.

Kahve falında takma dişin kırıldığını görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının takma dişini görmek azimli ve hırslı çalışmasının karşılığı olacağına, yalan söylemeye delalet eder.

Kahve falında takma dişi görmek ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, endişelerin son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında takma dişi elinde görmek onların mutlu haberlerini alacağına, aile içinde de tartışma yaratacak kararlar alınacağına rivayet eder.

Kahve falında takma dişi kaybetmek yeni bir işe gireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, bunun da geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında takma dişi çıkarmak zor günler geçirenlerin, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, iş konusunda yeni fikir ve projelerle başarı sağlanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir