AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözlük kaybetmek

Kahve falında gözlük kaybetmek

Kahve falında gözlük kaybetmek hoş muhabbette olacağına, işlerinin aksayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, parasını ve malını kaybedeceğine, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, eline geçen her fırsatı değerlendirerek toparlanmak istese de bir türlü başaramayacağına işarettir.

Kahve falında gözlük kaybetmek gördüyseniz:

  • Hayatınızda yeni bir şeyler olabilir.

Kahve falında gözlüğünü kaybetmek fal sahibinin elindeki imkanları, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına tabir olunur.

Kahve falında güneş gözlüğünü kaybetmek üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına ve sorunların biteceğine, emeklerinin ve hayallerinin boşa gitmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gözlüklerini kaybetmek ticaret adamı (kadını) olacağına, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına delalet eder.

Kahve falında gözlük kaybetmek hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına işaret eder.

Kahve falında birinin güneş gözlüğü taktığını görmek maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine delalet eder.

Kahve falında deniz gözlüğü görmek yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, sıkıntılarının sorunlarının biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başka birinin gözlük taktığını görmek umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, kişinin başına kötü bir olay geleceğine rivayet eder.

Kahve falında gözlüklü birini gözlüksüz görmek hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir