AnaSayfa / Genel / Kahve falında deniz gözlüğü görmek

Kahve falında deniz gözlüğü görmek

Kahve falında deniz gözlüğü görmek kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine ve çok daha huzurlu ve mutlu bir kişi olacağına, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına, kişinin en lüks evlere, arabalara ve topraklara sahip olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğrayacağına yorulur.

Kahve falında deniz gözlüğü gördüyseniz:

  • Israrcı olmak çok fazla şeyi değiştirmeyeceğinden, uyum sağlamaya ya da sakin kalmaya çalışmakta fayda var.

Kahve falında deniz gözlüğü görmek bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, rızıksız kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kahverengi gözlük görmek sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine işaret eder.

Kahve falında gözlüğün parçalandığını görmek bundan sonra ortaya koyacağı bütün çalışmaların çok hızlı bir şekilde dikkat çekeceğine, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında güneş gözlüğü satmak atılan her adımda çok daha güzel işler gerçekleştirileceğine, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine yorulur.

Kahve falında gözlük satın almak bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dereceli gözlük görmek borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gözlüğü görmek yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına rivayet eder.

Kahve falında gözlük satmak de elinin bollaşacağına, ayrı kaldıklarına kavuşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir