AnaSayfa / Genel / Kahve falında güneş gözlüğünü kaybetmek

Kahve falında güneş gözlüğünü kaybetmek

Kahve falında güneş gözlüğünü kaybetmek çalıştığına değeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına ve kendisini seven kimseleri üzeceğine, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine, yapacağı işler sayesinde terfi alacağına, şirketlerinin sayısının çoğalacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, işlerine bereket geleceğine, yaşamın da daha kolay bir hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında güneş gözlüğünü kaybetmek gördüyseniz:

  • Başkasının başına gelen bir talihsizlik sizi son derece kızdırabilir.

Kahve falında güneş gözlüğünü kaybetmek çok büyük paralar kazanacağına, kazancının da garanti ve sabit olacağına delalet eder.

Kahve falında güneş gözlüğü takmak ilişkinizin evliliğe doğru gidececeğine, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında güneş gözlüğü satın almak değer verdiği gibi kıymet göreceğine, üzüleceğine ve kaçırdığı fırsatlardan ötürü kendisini çok hırpalayacağına yorulur.

Kahve falında güneş gözlüğü satın aldığını görmek itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, evlat sahibi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında güneş gözlüğü satmak sorunlarını ve sıkıntılarını kimseden yardım almadan çözüme ulaştıracağına, ardından bu kişinin yardımıyla çalışma hayatına adım atılacağına delalettir.

Kahve falında güneş gözlüğü kırılmak üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah güneş gözlüğü takmak çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına alamet eder.

Kahve falında güneş gözlüğü bulmak kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir