AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözlüğünü kaybetmek

Kahve falında gözlüğünü kaybetmek

Kahve falında gözlüğünü kaybetmek anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, aldığı kararların ve attığı adımların çevresi tarafından destekleneceğine, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına, kısmetlerin ve işlerin açılacağına işarettir.

Kahve falında gözlüğünü kaybetmek gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınıza güvenebilirsiniz.

Kahve falında gözlük kaybetmek kendisine çok iyi bir hayat kurmak için yeni bir yola gireceğine, söylediği bir sözden ötürü pişmanlık duyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gözlüğünü kaybetmek kısa süre içinde rahata ererek yoluna devam edeceğine, bunun kendisine büyük mutluluk ve cesaret olacağına delalet eder.

Kahve falında güneş gözlüğünü kaybetmek işlerin kötü gidişatının tersine döneceğine, onlara galip geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gözlüklerini kaybetmek maddi ve manevi olarak büyük bir destek verileceğine, gülen gözlerin ışığının söneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gözlük silmek refah içinde bir hayat yaşanacağına, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine yorulur.

Kahve falında güneş gözlüğü takan birini görmek sorunların biteceğine, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin güneş gözlüğü taktığını görmek kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına inanılır.

Kahve falında gözlüğü kırılmak maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, çok hayırlı haberler alacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir